De ”hoe vraag ik verkering op msn”-handguide die je vroeger had willen hebben

Hij heeft altijd zo’n heerlijk grote bek tegen de juffrouw en is in het bezit van een ziek vette verzameling kneedgum. Ik heb het natuurlijk over Henry: de boy waar jij al sinds groep 1 een crush op hebt. Je hebt het programma Windows Messenger maar hoe the fuck zorg jij er nou voor dat je verkering met hem krijgt. Om je een handje op weg te helpen is hier de msn-official gids die je vroeger maar al te graag had willen gebruiken.

Processed with VSCO with t1 preset

1. 10 minuten wachten met beginnen met praten om high class over te komen
Ondanks dat jij in groep 4 zit ben jij nooit te vroeg voor een goed potje hard-to-get.

2. 74 keer online/ofline komen om Henry’s aandacht te krijgen
Henry is waarschijnlijk te druk met zijn favoriete website Spele.nl en heeft ongetwijfeld niet door dat jij hier zware hard to get-moves op hem gooit. Om jezelf iets meer in het daglicht te zetten en Henry een klein handje te helpen zet je jezelf 74 keer op online/offline zodat hij 74 irritante kut pop-ups rechtsonderin zijn scherm krijgt waardoor zijn potje Bubble Trubble vreedzaam verstoord wordt.

3. Geheime wapen wanneer je Henry stif doet: de Buzzer
Die domme lul heeft nog niets door. Tijd voor een actie die iets radicaler is: de buzzer. Abrupt ontvangt Henry een irritant geluid op zijn Windows 3.1 computerscherm.

4. Doe het hoesty-ritueel om begripvol over te komen
Een msn-gesprek kan je het best op een nongalante doch begripvolle manier beginnen. Hier een voorbeeld hoe je de conversatie het beste op kan zetten.

Hoi

Hoi

Hoesty?

Goed met jou?

Ook goed

Nog wat te vertellen?

Nee jij?

Nee

Ok

5. Til het gesprek naar een hoger niveau door middel van het sturen van winks.
Nu er een zekere mate van interesse is gekweekt is het tijd om het gesprek een beetje op te spicen. Om je boy in wording te vermaken kan je nu een paar entertainende winks sturen. Zo zal de ‘knock knock’-vuist hem van zijn stoel laten glijden.

6. Ga lekker een potje cammen
De send nudes-variant van 2003 is die stoffige zwarte Logitech webcam die je vader nog op zolder heeft liggen.

7. Zet Henry zwaar voor het blok
Het is tijd. Je hebt Henry warm genoeg gemaakt om to the point te komen. Laat quasi nongalant de vraag vallen: ‘’oh trouwens wil je verkrng met me?’’ Mocht Henry zo’n paardenlul zijn om hierop ‘’nee srry’’ te antwoorden kan je altijd nog de ‘’oh hihi mn kat liep over mn toetsenbord :p ‘’ gooien.

8. Verander je msn-naam zodat iedereen weet dat ze met hun poten van Henry af moeten blijven
Henry is in een meeverende bui en said yes!! Nu is het noodzakelijk om het direct msn-official te maken door snel je msn-naam te veranderen in (l) Henry (l) zodat alle bitches van je klas weten dat de boy nu van jou is.


Artwork: Michelle de Graaf (@m__chelle98)

Schermafbeelding 2018-01-24 om 16.09.57

Volg mij op Instagram door hier te klikken!