The age of Adaline

IMG_5590

IMG_5592

IMG_5593

IMG_5594

IMG_5595

 

Hi! Samen met mijn zus ging ik naar The age of Adeline. Stiekem in eerste instantie alleen voor Michiel Huisman, pluspuntje was dat het verhaal ook nog erg goed bleek te zijn! Oftewel een aanrader om even naar toe te gaan. :) X

Blouse Vila – Trui Brandy Melville – Broek Topshop – Jas Only – Schoenen Adidas – Clutch Brandy Melville

2 comments

  1. Thanks! Ik wil je wel wat meer vertellen… ;-) Adaline (blake lively!) krijgt een bizar ongeluk waarbij een gen aangetast wordt waardoor ze niet meer ouder wordt.. In de film zie je hoe zij hier mee omgaat en welke moeilijkheden dit voor haar met zich meebrengt.. Verder spoil ik maar lekker niks! Trouwens grappig als je gossip girl hebt gekeken, dit is wel een héle andere kant van blake.. Leuk om te zien! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*